Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom stängt

Bouwjaren1961 Jaguar E Type

Först lanserade i 1961, kallade Enzo Ferrari Jaguar E Typ den vackraste bilen som någonsin tillverkats. Stil, hantering och hastighet gjorde 1961 Jaguar E Typ en av de mest populära bilarna i eran. 1961 Jaguar var också känd för sin monokockkonstruktion och oberoende bakfjädring, som var en separat enhet i underramen. Köpare med tanke på en 1961 Jaguar E Type kommer att hitta den som både Roadster och Fixed Head Coupe.

Vill du köpa en klassisk Jaguar?

Oavsett om du letar efter en Jaguar E Type från 1961 som din primära förare eller vill ta ett restaureringsprojekt, kan ER Classics hjälpa dig. Här är några tips att tänka på. För det första, eftersom karossen är delvis enhetlig och karosskaret ger mycket av det strukturella stödet för fordonet, bör rost vara ett huvudproblem. Varje panel på E-Type tjänar ett syfte. Av denna anledning är det viktigt att få bilen inspekterad av en mekaniker från tredje part. Delar till Jaguar E Type är ganska lätta att hitta. ER Classics är baserat i Waalwijk, Nederländerna, en global närvaro på marknaden för klassiska bilar och kan hjälpa dig att hitta den Jaguar E Type du önskar. De inbjuder dig att bläddra i deras lager för att se de Jaguarer som för närvarande är tillgängliga för dig.

Jaguar Classic Cars till salu