Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom stängt

Bouwjaren1956 Jaguar XK140 Roadster

Att köpa en 1956 Jaguar XK140 Roadster är väldigt spännande. Om du letar efter tips om att köpa en Jaguar XK140, har du kommit till rätt ställe. Betraktad som epitom av efterkrigsbrittisk bildesign var Jaguar XK-serien framgångsrik från sin release i 1948. Mer cockpitutrymme, förbättrad bakfjädring och 190hp, XK140 Roadster var en mer avancerad version av sin äldre syskon. Endast små förändringar gjordes visuellt. För att markera sina prestationer i motorsport var Jaguar XK140 utrustad med ett "Winner Le Mans 1951-3" -emblem. I 1956 erbjöd jaguar en automatisk växellåda 3-hastighet.

Vill du köpa en klassisk Jaguar?

ER Classics har många års erfarenhet inom den klassiska bilmarknaden och ger gärna följande tips om att köpa en 1956 Jaguar XK140 Roadster. Att återställa en XK140 Roadster kan vara ganska dyr, speciellt om du väljer en modell som har mycket rost. Medan delar kan hittas kan de vara dyra beroende på vad du behöver. Var noga med att få en fullständig förståelse för det restaureringsarbete som Roadster behöver. Om du köper en Roadster som redan har återställts, var noga med att kontrollera kvalitet och fullständighet. Men var kan man hitta en 1956 Jaguar XK140 Roadster? Kontakta ER Classics och låt dem veta vad du söker. Kontakta dem idag och var noga med att bläddra i deras online klassiska bilutrymme för att se tillgängliga modeller.

Jaguar Classic Cars till salu