Köp din klassiska bil säkert online Kontakta oss via e-post eller telefon | På grund av covid-19 regler är vårt showroom stängt

Bouwjaren1965 Jaguar E Type

E-Type var en av de mest populära sportbilarna i hela 60s och drivs av endast dagens mest eliteklienter. En 4.2 liter rak 6-cylindermotor, som ursprungligen användes i Jaguar XK150, gav tillgång till hastigheter på mer än 150 mph. Några av de förändringar som införlivades i 1965 E-typen inkluderade att generatorn ersattes av en generator och Lucas elektriska system växlade till en negativ mark. Instrumentpanelen bytte från aluminium till svart finish och mer bekväma platser tillsattes.

Vill du köpa en klassisk Jaguar?

Kanske det bästa tipset som ER Classics kan erbjuda är att köpa en bil i bästa möjliga skick som du har råd med. En relativt billig E-typ kan snabbt bli en mardröm med problem som rost, elsystem och andra problem. Medan det kan kosta lite extra pengar kan du spara en massa pengar genom att anställa en 3rd-partys expert för att inspektera eventuella köp. ER Classics skulle vara glada att prata med dig och hjälpa dig att hitta Jaguar E Typ av dina drömmar.

Jaguar Classic Cars till salu