Köp säkert online | Leverans till din dörr | Inbyte möjlig


Teddy

Jag heter Teddy, jag är en Labradoodle och är född 2021. Jag bor hos familjen Praag och finns därför regelbundet på ERclassics. Jag har följt valpkursen och är nu på E&R Classics och sysslar med kundkontakt och lite underhållning i showroom. Jag gör också mitt bästa för att hålla koll på allt i och runt showroomet.

Min favorit oldtimer är en Mercedes-Benz Heckflosse
Om jag var tvungen att välja en klassisk favoritbil skulle det vara Mercedes-Benz Heckflosse. Den här klassikern åker underbart bekvämt och har ett stort baksäte där jag kan sträcka ut mig.

Anta att du var tvungen att ge någon ett lyft. Vem skulle det vara och varför?
Om jag var tvungen att ge någon eller något ett lyft skulle det vara ett fint hundben. Jag kan inte lova om det kommer att ta sig till slutet av resan...

Vilket är ditt bästa bilrelaterade minne?
De bästa bilrelaterade minnena är de bak i min ägares bil. Får jag följa med vet jag att vi ska gå en skön promenad i skogen eller gå på ERclassics.

Vad gör en arbetsdag på E&R Classics så rolig för dig?
Det bästa med en arbetsdag på E&R Classics är alla kunder som kommer in i showroomet. Även om det finns hundratals vackra veteranbilar tar kunderna sig alltid tid att leka med mig eller ge mig en klapp!